The Temperance Movement (uk)

Rocken lever!

Av og til dukker det opp klassiske, nydelige rockeband som skriver fete låter, har en kanonbra vokalist,  et bunnsolid komp i ryggen og tar rockeverden med storm.

The Temperence Movement fra London/Glasgow er akkurat et slikt band.

De startet i 2011 med et ønske om å lage sjelfull, bluesy hardrock med røtter i både britisk rock og amerikansk soul og sørstatsrock. I 2013 kom den selvtitulerte debutskiva deres som ble fulgt opp av massiv turnèring over hele verden.

Nå er de aktuelle med oppfølgeren White Bear som gikk rett inn på en imponerende førsteplass på UK Top 40 Rock Albums og som har mottat strålende kritikker fra en samlet musikkpresse.

The Temperence Movement er rett i landskapet for deg som liker band som Rival Sons og The Black Crowes eller Led Zeppelin og Free.

Med låter som Only Friend, White Bear,  Ain`t No Telling og  den raspende, dynamiske og energiske supervokalist Phil Campbell i front, ser vi fram til en klassisk rockekonsert fra rockens elitedivisjon.

Long Live Rock`n Roll!

Funfact: Bassist i The Temperence Movement, Nick Fyffe, har bakgrunn fra 90-talls heltene i Jamiroquai og har også vært vikar for Roger Glover i Deep Purple.

Et nettsted fra Arkitektum Web